Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ Η ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ. ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΗ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΛΙΘΟ ΤΗΣ ANDREOU NEW CLASSIC.

Τα έπιπλα ANDREOU New Classic κατασκευάζονται σε πάγκους, με τον κάθε τεχνίτη να ολοκληρώνει ο ίδιος το κάθε κομμάτι. Μηχανήματα χρησιμοποιούνται μόνο για την αρχική κοπή και το σχηματισμό του ξύλου έτσι ώστε να δίνεται η δυνατότητα στον τεχνίτη να χρησιμοποιήσει την ικανότητά του με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Στους πελάτες μας δίνει μια αίσθηση ανωτερότητας το να γνωρίζουν ότι τα μοντέλα μας είναι επιλεγμένα με προσοχή και όχι με τη βία ανανέωσης μοντέλων. Το ωραίο design βρίσκεται στην καρδιά του ωραίου επίπλου. Για την εταιρεία μας αυτό σημαίνει μια συλλογή η οποία δημιουργήθηκε κυριολεκτικά κομμάτι κομμάτι. Το αποτέλεσμα είναι έπιπλα ελκυστικά σήμερα και διαχρονικά αύριο.

Η επίμονη αναζήτηση των κατάλληλων υλικών, η οποία προσδίδει ομορφιά και αντοχή στα έπιπλα, θεωρούνταν ανέκαθεν ένα από τα πλεονεκτήματα της εταιρείας. Αυτή η προσπάθεια επιτρέπει στην εταιρεία να δουλεύει με υλικά (ξύλα, υφάσματα, βερνίκια) ανώτερης ποιότητας, χρώματος και δυνατότητας συνδυασμού. Αυτές οι διαφορές είναι που βάζουν το όριο ανάμεσα στην τέχνη και τη βιομηχανία.

Η γκάμα των επίπλων ANDREOU New Classic εκτίνεται από τον 15ο αι. έως τον 21ο με χαρακτηριστικά κομμάτια Luis XV και Luis XVI, κομμάτια της περιόδου Queen Anne, τα απαράμιλλα σχέδια Chippendale, Hepplewhite, Sheraton και με έμφαση πλέον σε σύγχρονους διάσημους σχεδιαστές.

Τα έπιπλά μας είναι αναγνωρισμένα πανελληνίως καθώς θέτουν τα υψηλότερα στάνταρ αυθεντικότητας, σχεδίου και κατασκευαστικής αρτιότητας για απαιτητικούς πελάτες οι οποίοι αρκούνται μόνο στο καλύτερο.

Η σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο πάνω σε κάθε έπιπλο. Βερνίκια και ξύλα είναι προσεκτικά επιλεγμένα, παρόλο το χρόνο που χρειάζεται η αναζήτηση για κάθε τέτοιο κομμάτι. Εξειδικευμένα μπρούντζινα στοιχεία χρησιμοποιούνται για να εξασφαλίσουν ότι και η παραμικρή λεπτομέρεια στα πόμολα ή τα ροδάκια είναι εφάμιλλα της εποχής που αντιπροσωπεύουν.