Στην εταιρεία ANDREOU έχουμε πάθος με το χειροποίητο έπιπλο. Αγαπάμε τα πάντα σ’ αυτό: τη μυρωδιά του ξύλου, τις υφές των υφασμάτων, την αίσθηση του δέρματος, τα περίτεχνα φινιρίσματα. Δεν είναι όμως μόνο η κατασκευή που μας μαγεύει. Είναι και το design, η αισθητική ταυτότητα κάθε επίπλου που μιλάει κατευθείαν στην καρδιά και λέει “αυτό το θέλω σπίτι μου”.

Στην ANDREOU πιστεύουμε ότι τα έπιπλα πρέπει να μιλάνε στην ψυχή μας. Να αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά μας, την αισθητική μας, τις επιρροές μας. Κανένας άνθρωπος δεν είναι ίδιος με τον άλλον. Γιατί να είναι ο προσωπικός μας χώρος;

Πάνω από 40 χρόνια τώρα, δημιουργούμε έπιπλα για κάθε σπίτι ξεχωριστά, προσαρμοσμένα στο σύγχρονο τρόπο ζωής. Δημιουργίες διαχρονικές που χαρακτηρίζονται από κομψότητα, αρμονία και ισορροπία μεταξύ μοντέρνου και κλασσικού. Έπιπλα που αντέχουν στο χρόνο, χάρη στην υψηλή ποιότητα των υλικών τους, αλλά το σύγχρονο design τους.

Στην ANDREOU επαναπροσδιορίζουμε την έννοια του κλασικού. Αφουγκραζόμαστε τον παλμό της εποχής, παρακολουθούμε τις νέες τάσεις στο σύγχρονο design, ενημερωνόμαστε για πρωτοποριακές τεχνικές και υλικά. Δεν επαναπαυόμαστε ποτέ, παραμένοντας πιστοί στη φιλοσοφία μας για υψηλή ποιότητα και κατασκευαστική αρτιότητα.