Έχετε δει κάπου ή έχετε ονειρευτεί κάποιο έπιπλο που θα θέλατε για τον δικό σας χώρο; Ελάτε να το συζητήσουμε, να το σχεδιάσουμε και να το δημιουργήσουμε.

Σε εμάς, οι επιλογές δεν έχουν όρια. Δημιουργούμε τα έπιπλα των ονείρων σας μέσα από διαφορετικά είδη ξύλου, αμέτρητα υφάσματα, αυθεντικά δέρματα, άπειρους συνδυασμούς χρωμάτων και διαφορετικού τύπου φινιρίσματα.

Δεν είστε σίγουροι ποια έπιπλα ταιριάζουν στο δικό σας σπίτι; Μπορούμε να σας συμβουλέψουμε εμείς, μετά από επίσκεψη στο χώρο σας, ετοιμάζοντας μια μελέτη σε μορφή κάτοψης (2D). Μαζί, θα επιλέξουμε τα κατάλληλα έπιπλα, σε ό,τι αφορά στη διάταξη αλλά και το ύφος που επιθυμείτε

Χρειάζεστε μια πιο ρεαλιστική εικόνα της διαμόρφωσης του χώρου σας, πριν αποφασίσετε; Η εξειδικευμένη ομάδα μας καταγράφει, μελετά και δημιουργεί μια φωτορεαλιστική απεικόνιση (3D) με τα έπιπλα που έχετε επιλέξει.

Αν ο αγαπημένος σας καναπές έχει υποστεί κάποια φθορά ή αν έχει έναν επίμονο λεκέ, δεν είναι απαραίτητο να τον αντικαταστήσετε. Μπορείτε, απλά, να επιλέξετε ένα νέο ύφασμα, και ο χώρος σας θα ανανεωθεί άμεσα.

Οποιαδήποτε ξύλινη επιφάνεια μπορεί να αποκτήσει γρατζουνιές ή αλλοιώσεις στο χρώμα, ειδικά αν χρησιμοποιείται συχνά ή αν βρίσκεται σε άμεση επαφή με το φως. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, μπορούμε να ανανεώσουμε το χρώμα του, διορθώνοντας και το παραμικρό σημάδι ώστε να μοιάζει καινούριο!

Από τη στιγμή που αγοράζετε ένα ή περισσότερα κομμάτια επίπλων, αναλαμβάνουμε υπεύθυνα τη μεταφορά και την τοποθέτησή τους στον χώρο σας.

Όλα τα έπιπλα συσκευάζονται με ασφάλεια και προστατεύονται με τις κατάλληλες επιφάνειες, προς αποφυγή πιθανών φθορών κατά τη μεταφορά.

* Εντός Αττικής